Det här är bra fotvård

Det här är bra fotvård

God morgon och hallå alla trevliga och härliga läsare och välkomna ännu en gång till mig på min blogg. Jag hoppas att ni mår bra idag och att ni har energi till att tag i det som ligger framför er den här veckan. Jag hade tänkt mig att jag skulle berätta om ett företag som erbjuder fotvård i Bandhagen och det här företaget heter Fotsjukvård Hagsätra. Det här företaget tycker jag så mycket om så jag bestämde mig för att skriva ett inlägg här på bloggen om dem. 

Tack vare det här företaget har jag kunnat få de behandlingar jag har behövt och det har verkligen varit bra för mina fötter. Jag har psoriasis som har satt sig särskilt på fötterna och den här sjukdomen kan verkligen vara besvärlig. Den går i skov, vissa perioder är jag bättre och vissa sämre. Nu har jag haft en period där psoriasisen har blossat upp, särskilt på fötterna och det enda som hjälper är denna fotvård i Bandhagen. Fotvård är bra för så mycket, oavsett om man har en diagnos eller inte. Jag skulle därför vilja ta och rekommendera er det här företaget så att ni också får möjligheten till att anlita dem eller boka en tid till dem för fotvård i Bandhagen. Detta var nog allt som jag hade tänkt mig att prata om idag, men om det är någonting mer ni undrar över tycker jag att ni ska ta er tiden till att gå in på deras hemsida för att läsa mer om dem där. Det vore roligt att få höra om era egna upplevelser av det här företaget efter att ni har varit där, det gå fint att skriva någon kommentar i kommentarsfältet om ni så önskar. 


Kommentarer är stängda.