Fotvård som gör skillnad

Fotvård som gör skillnad

Varje år vid den här tiden, det vill säga sent om hösten, så brukar jag få problem med fötterna. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men en teori som jag har är att det kanske beror på att jag har andra skor nu än på sommaren, skor som är lite mer rejäla och samtidigt stänger in fötterna så att de blir varma. Det är inga allvarliga problem utan det är förhårdnader som jag inte klarar av att fila bort. Därför är det så bra att det finns ett företag som hjälper mig med fotvård i Kungälv, och det här företaget heter Tawan Fotvård

Jag uppskattar särskilt mycket att Tawan Fotvård gör hembesök, för då behöver jag inte ha besvär med att ta mig in till stan. Hon som har det här företaget är duktig på att fila och slipa bort förhårdnaderna som jag har på fötterna, och efteråt smörjer hon in fötterna i en fotsalva som mjukar upp och återfuktar. Det känns väldigt behagligt att få fotvård, och efteråt känns fötterna mjuka och lätta och det är som att hela jag mår bättre. Det är givetvis så att har man ont i fötterna så påverkar det hela kroppen på något vis som jag inte riktigt kan förklara. Det är ju så vanligt med fotproblem, och ibland är det bästa man kan göra att boka en tid för fotvård. Kanske är du som jag och har provat att komma tillrätta med problemen på egen hand utan att ha lyckats? I så fall så borde du testa fotvård, och befinner du dig i Kungälv och vill få fotvård här, då är Tawan Fotvård ett bra företag. Företaget vänder sig i första hand till alla i Kungälv som vill få fotvård, men även du som bor i närheten kan få hjälp utav Tawan Fotvård. 


Kommentarer är stängda.