Massage i Mjölby

Massage i Mjölby

Välkomna åter till bloggen som haft ett juluppehåll. Jag har nämligen varit i vårt grannland Norge och arbetat extra som sjuksköterska på en akutmottagning. Hur är det med er så här ett par veckor in på det nya året? För egen del känner jag att jag har det bra i det stora hela utöver att jag haft problem med ont i ryggen, men det har blivit mycket bättre efter att jag gick på en massage i Mjölby hos ett företag jag hade tänkt mig att rekommendera till er, och det är Massage & Harmony Mjölby som jag vänt mig till. 

Jag har tidigare i livet unnat mig massage, men sedan var det så många andra saker som kom emellan med barn och familj, och med ständig tidsbrist. Inte har jag haft tid att känna efter hur jag mår, utan det är faktiskt först nu sedan barnen börjar bli vuxna som jag har kunnat börja rikta blicken mot mig själv, och då visade de sig att jag faktiskt har en del värk i ryggen. Efter att inte ha gått på massage på en herrans massa år har jag i vilket fall som helst fått massage i förra veckan, och den massage jag fick hos Massage & Harmony Mjölby gjorde stor skillnad. Dessutom var det längesedan jag blev så avslappnad som jag blev när jag var där och tack vare det har jag bestämt att jag ska fortsätta att gå tillbaka till Massage & Harmony Mjölby. Jag vill alltid dela med mig till er om bra saker, och jag vet att det är så många i Mjölby med omnejd som läser mina inlägg, och vill ni få massage så vill jag tipsa er om att i sådana fall ta kontakt med Massage & Harmony Mjölby. 

 


Kommentarer är stängda.